Over ons

ODVN = Onafhankelijk Democratisch Vrij Nederland is een nieuwe politiek initiatief.

Samen met gelijkgestemde kunnen wij een nieuwe politieke partij oprichten die staat voor vrijheid en democratie, wij zijn niet tegen Europa maar tegen een dictatoriaal Europese superstaat.

ODVN wil werken aan ons land en de wereld om ons heen waar democratie en vrijheid als uitgangspunt dienen om gezamenlijk tot afspraken te komen over belangrijke zaken als werkgelegenheid en inkomen, zorg en welzijn, milieu en overige belangrijke vraagstukken. De naoorlogse politieke partijen zijn uitgegroeid tot instituten die slechts een belang diende, hun eigen belang.

De nieuwkomers in de politiek staan voor een lastige en gevaarlijke taak om veranderingen tot stand te brengen. Als voorbeeld Pim Fortuin die werd vermoord en Geert Wilders die onder bedreiging leeft. Politiek is tegenwoordig een gevaarlijk spel.

De wereldpolitiek wordt gedomineerd door het grote geld (banken, verzekeringsmaatschappijen  en farmaceutische industrie) en wordt wereldwijd gestuurd door de Bilderberggroep, gesteund door corrupte media.  De Europese Unie is een gevaarlijk instituut waar drie zaken in woord en geschrift verboden zijn: Democratie, referendum en gezond verstand.

De Euro is een zeer praktische munt maar maakt miljoenen slachtoffers, een gezamenlijke munt kan  alleen werken als alle deelnemende landen economisch homogeen zijn. Het word hoog tijd voor een bindend referendum, na het negeren van een eerder referendum, om de vraag voor te leggen om uit de Euro te stappen,  dit uiteraard na eerlijke informatie en met onderbouwde argumenten.

Uw stem is een contract die U aangaat met de politieke partij waar U op stemt. De keuze maakt U naar aanleiding van de belofte die een partij U aanbied. U dient de mogelijkheid te hebben om het contract dat U bent aangegaan op te zeggen als de tegenpartij zich niet aan de afspraken houd. Dit is mogelijk met bindende referenda.

De politiek dat bent U, de ”macht” hoort bij de stemmer en niet bij een politieke partij.

De belangrijkste verkiezingen zijn aanstaande de Europese verkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen.

Europa ”adviseert” om Nederland op te delen in vijf landsdelen, eerdere plannen om dit uit te voeren in Engeland gingen niet door, het eurofiele Nederlandse kabinet is uiteraard bereid om elke ”advies” uit Brussel op te volgen. ( In de visie van de E.U. heb je in de toekomst vijf gouverneurs nodig, een voor elke provincie )  Wij zijn voor een gekozen burgemeester en geen gedwongen samenvoeging van gemeenten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s